Академия

Академия за треньори "ЗА ЖЕНАТА" е с богата история и множество събития в България и извън пределите на страната.
Събитията с обучителни програми насочени изцяло към дами, стартират през 2006 г. в град София, а през последните 2 години се изявяваме на дигиталната сцена, която предлага допълителни опции за развитие и иновации.
Нейн основател е Анжела, международен женски коуч, оратор, иновативен констелатор, метафизик и трансформационен лидер с над 16-годишен опит, носител на множество международни награди.
Идеята на Академията е във вдъхновяваща онлайн атмосфера да се срещат жени, които се интересуват от теми за личностно развитие, програми за ускорена трансформация, иновативни методи и практики за постигане на конкретни резултати.

8b53e82c-3f75-4dc4-9b19-9e05bdda83a7
Защо да избера Академията?

Стремежът ни е да предоставим иновативни и мотивиращи дамите обучителни програми за цялостна трансфрмация, което ще повлияе за изграждането на нов модел на поведение и ценностна система, важно за всяко едно общество. Академията е част от стратегията ни за развитие на съзнанието на българската жена по света, а основната цел е да я подкрепя в различните етапи на нейното личностно и професионално развитие.

Програма

Предлагаме нов и гъвкав подход, с който можем да отговаряме на нуждите на клиентите и споделяме иновативни решения,  отлично отношение, всеотдайност.

Програмата се състои от три модула с авторски практики, създадено от водещата Анжела

  • I – модул “Женски коуч” – включва 11 мастър класа на запис + 6 практически срещи
  • II – модул – Формулата на успеха – “Древните кодове – портал към нова Реалност” – включва 14 мастър класа + 7 практически срещи
  • III – модул – Новите Констелации I модул – включва 20 мастър класа + 10 практически срещи
  • Обратна връзка с ментор Анжела във връзка с домашните задания и възникнали въпроси от всеки урок от трите модула в ел. поща и общо 23 практически доскусионни срещи (всяка една с продължителност 20 минути).
  • Подарък – 2 маратона на запис – “Мъдростта на травмите” и “Женски практики” – 7 водени медитации с Анжела
  • Подарък – онлайн книга в два варианта – аудио версия и версия за четене “Животът е прекрасен” – наръчник за Жената

Внимание! Домашните задания се предават в текстов word файл за проверка и обратна връзка, след което ще получите Сертификат от Академия за Треньори за успешно завършено обучение.

За кого е Академията?

Академия за женско развитие с метафизичен коучинг е подходяща за жени от 30 +, в т.ч. психолози, консултанти и треньори по личностно развитие, лайф коуч, медиуми, енергийни терапевти, масажисти, бизнес дами и предприемачи, здравни експерти и др, които желаят да продължат своето лично развитие по съвършено различен начин.

В момента дамското семейство на Академия “За Жената“ се състои от над 1500 участника, които се подкрепят и продължават своето развитие с мъдрост и вдъхновение.

Присъедини се към нас и научи повече за себе си с обновената ни програма!

Очакваме те!