324956463_737051538030190_1117026933915944842_n

Как да развием женската си енергия 

1. Древни  храмови танци

Активирай своята женска енергия с древни танцови похвати, които ще те потопят в настоящето и ще редуцират с лекота проблемите в твоя ум и тяло. Чрез танците имаш възможността да постигнеш вътрешна свобода, умиротворение и в същото време приток на енергия. Пусни си музика още сега и започни да танцуваш. Направи го. Танцувай.

2. Подходящи аксесоари за подчертаване на женствеността

Осигури си достатъчно приятни цветове и свежест в пространството, където живееш и работиш. Направи уютна обстановката, в която каниш гости или практикуваш женски ритуали. Изпълни с живот своя дом и работно място, като прибавиш ефирни аксесоари и аромати, които да напомнят за енергията на музата и древната жена в теб…

3. Носи дрехи, които изразяват същността на жената

Копринени поли или дантелени рокли и бельо, придаващи мекота на твоето излъчване и в същото време, даващи свобода на движение в цялото тяло. Бъди жена, която, мека като памук, отваря възможностите на живота в изобилие.

4. Свободно време само за теб

Научи се да живееш СЕГА. Позволи си през деня да бъдеш свободна за един час, в който общуваш само и единствено със себе си. Това време е само твоето и в него може да се отдадеш на всичко, което пожелаеш. Направи го.

5. Креативност и творческа изява

Пиши книга, създай си дневник на жената и записвай всеки ден по пет минути своите идеи, копнежи, мечти. Посещавай арт занимания и развивай своето въображение. Ще се изненадаш какви чудеса привличаш в живота си...

Tags: No tags

Comments are closed.