333761637_970054720626299_860044909658952048_n

НОВ СВЯТ ЗА ЖЕНАТА с Виолета Кузмова

Предстяване:

Вили Кузмова е холистичен терапевт и консултант по руския нумерологичен метод ,,Матрица на успеха”.
Създател на бутиково студио за здравословен живот ,,Вибо Аспект” Пловдив.
През 2020г. открива Споделено пространство за бизнес, изкуство и социален обмен ,,Арт Аспект Пловдив § Ключове и Перли” и издава първата си поетична книга със заглавие ,,55 Нюанса виолетово сияние”.
Домакин и организатор на ярки светски събития в областта на духовното израстване и личностно усъвършенстване.
Неуморен изследовател на човешката душа, света и себе си!

1. Какви са твоите силни и слаби страни?

Вили: Знаете ли, понякога е много добре да ви подценяват – тогава човек е най-силен и свободно се разгръща. Никого не може да разочарова, защото никой не вярва в него. В този смисъл ще кажа следното – моите слаби страни са моята сила! Може би емоциите често доминират и ме водят в посоки, неочаквани и нелогични за другите. Но се считам за лоялен и упорит човек!

2. Къде се виждаш след 5 години?

Вили: Ще бъда там, където е най-добре за мен. Ще правя неща, които са важни не само за мен, а за цялото. Искам да допринасям за общото добро, няма да се фиксирам в конкретика /пътуване, къщи, коли и т.н./ защото знам, че Живият живот винаги ни изненадва. Винаги има план за нас, различен от това, което ние сме решили. Имам доверие във Вселената и си пожелавам да съм в състояние да откликвам на възможностите, които тя отваря за мен.

3. Какво правиш през свободното си време?

Вили: Трудно ми е определя част от денонощието като свободно време, защото не го свързвам с четене на книга, разходки, филми и кафе с приятели … Това често се вписва в дневния ми график. С други думи няма време, през което да се чудя какво да правя. По-скоро се замислям как бих могла да свърша всичко, което бих искала, естествено не винаги успявам.

4. Кой е най-големият проблем, с който си се сблъсквала?

Вили: Проблемите, пред които се изправям, идват с възможностите за своето разрешаване. Логиката вижда разумното решение, но сърцето, емоцията, чувствата … често не могат или трудно приемат това решение. Всеки човек е имал моменти, в които си е казвал: ,,Знам какво трябва да направя, но не мога…”
В крайна сметка истината за всеки е някъде там … в баланса. Крайностите във всяко отношение не водят до нищо добро. Но винаги в проблемна ситуация, забележете, се появяват хора, случки и моменти, които помагат да вземете решение. А това ви носи върешно спокойствие и удовлетворение.
Анжела, ти си един такъв пример за катализатор на промени в живота на много хора.

5. Кое е най-голямото ти постижение?

Вили: Най-голямо постижение в личен план, това са най-близките хора, семейството ми, близките на сърцето ми хора – споделеността, на която се радвам. Възможността да имам избор – какво да правя, как да го реализирам, кога и къде да пътувам, с кого да обменям енергия, емоция, идеи. Това е свобода, това е пълноценен живот, това е постижение и то има цена – аз я плащам с удоволствие и усмивка.

6. Какво е твоето послание към читателите на „НОВ СВЯТ ЗА ЖЕНАТА”?

Вили: Моето послание е: Мили хора, вие сте прекрасни – съвършени, красиви, ценни, хармонични и безгранични. Точно такива, каквито сте ТУК и СЕГА!
Не е необходимо с никого да се сравнявате, състезавате, надпреварвате и надцаквате… Не сме родени за това. Нужно е само да дадем от себе си най-доброто, на което сме способни във всеки момент, където и да сме, на каквато и възраст да сме… Има смисъл, просто да сме най-добрата своя версия. Тогава и Светът ще е по-добро място за нас и нашите деца!

За контакти с Виолета Кузмова:
Личен профил:
https://www.facebook.com/violeta.kuzmova
FaceBook страница
https://www.facebook.com/profile.php?id=100068060343791
Сайт:
http://viboaspect.com/

Tags: No tags

Comments are closed.