ГАЛЯ

НОВ СВЯТ ЗА ЖЕНАТА с Галя Спасова

Представяне:

Галя Спасова е млад предприемач, семеен констелатор и консултант личностно развитие, сертифицирана от Академия “Щастлив Живот” с ментор, г-жа Стояна Нацева.

1. Коя е Галя Спасова?

Тя е млада дама, която се отличава със своя бизнес дух, прилагайки в работата си с жени, система за себепознание – мистична техника “Енкаустика” (рисуване с ютия и восък). Това я изгражда като алтернативен терапевт и в същото време художник, чиито картини оживяват в брандирани шалове “G’Art of Soul”. Вдъхновена от теми за личностно развитие, Галя създава енергийни и лечебни гривни, автор е на колода карти “Безкрайността” и на серия от вдъхновяващи стихотворения. През 2021 година завършва и курс по лечебна радиестезия.
Учила е във Франция , а след завръщането си в България работи в отдел “Човешки ресурси” за международната компания Coca-Cola, където развива професионални и лидерски качества.
В момента преминава индивидуална програма “Sacred & Mystical Practices” с Анжела.

2. Как започна твоето пътешествие в сферата на личностното развитие? Какви нови знания придоби?

г-жа Спасова: По време на курса “Семейни констелации”, който преминавах в Академията, открих неподозиран за мен талант, а именно да рисувам с ютия и восък, по древна мистична техника наречена”Енкаустика”. Останах изненадана как ютията се превърна в четка, а цветният восък в боички. В началото рисувах за удоволствие и предимно за себе си, но впоследствие се роди идея, моите картини да оживеят в шалове. Така се случи и те вече са част от домовете на много хора, а дами от цял свят на различна възраст, се радват на бутикови шалове с марка G’art of Soul – изкуство от душата. Всяка една картина е рисувана индивидуално за определен човек и кодирана с древни кодове.

3. Това ли е всъщност енергията на изобилието, с която всичко е възможно….?

г-жа Спасова: Да! Усещах се изпълнена с енергия! След всяка една лекция от курса, идеите “извираха” една след друга. Следващата беше, създаването на авторска колода карти” Безкрайността”. Моят слоган за тях е: “Нашите възможности са безкрайни, както и Вселената, а с картите ще виждате промяната във Вас, с всеки изминал месец и ще придобиете навици, поставяйки себе си на първо място. Когато поемем отговорност за Живота си, получаваме благата на Вселената”.

4. Занимаваш се с танци и организация на събития свързани с КИЗОМБА….

г-жа Спасова: Страстта ми към танците е от ранна възраст. Още като дете танцувах народни танци и се гордея, че съм българка. След това започнах да се занимавам с латино и стандартни танци, но в тинейджърската възраст приключих с танците. И за мое щастие, страстта ми отново се възвърна през 2019 г., докосвайки се до Кизомба (анголско танго). В началото на 2023 г. започнах да организирам събития, свързани с латино танци. За първи път в Европа се състоя круизен латино фестивал. Към настоящето моята страст са “Древните мистични танци”, за което съм благодарна, на прекрасната Анжела.

5. Ти си предприемач и управляваш семейна фирма. Вярваш ли, че в България е трудно да се развива бизнес и предприемачество?

г-жа Спасова: Имам собствена консултантска фирма за европейски проекти и национални програми. В България има благоприятна среда за развиване на частен бизнес и подкрепа, чрез финансиране от държавата. Когато човек има идеи и е креативен, с обща помощ получава благата от Вселената и сбъдва мечтите си.

6. Ти отскоро живееш в Пловдив. Млада и развиваща дама си, но в същото време изпълняваш ролята и на родител. Сподели ни повече за своя опит и какво ще посъветваш младите майки по отношение на връзката родител-дете?

г-жа Спасова: Имам син, с който много се гордея и скоро ще навърши 18 години. В момента учи по дуална форма на обучение – два дни работи в реална среда, три дни ходи на училище, за което освен стипендия, получава и заплата. По този начин децата се учат да ценят парите и като цяло финансовите средства. Аз съм от подкрепящите родители, а не от амбициозните. Всяко едно дете има индивидуален личен път и ние трябва да бъдем упора на наследниците си, а не да изискваме от тях, това което ние не сме сбъднали в миналото или може би сме живели живота, който нашите родители са искали. Оставям тази дълбока тема за размисъл, тъй като всеки читател може да прецени, кое е правилно за него и децата му.

7. Какво ново да очакваме от теб през 2023 година?

г-жа Спасова: Новото, с което ще изненадам аудиторията е, безплатна електронна книга “12-те………” и корична книга… Засега ще запазя в тайна останалите подробности. Очаквайте скоро….!.

8.  Посланието ти към читателите на “Нов свята За Жената”?

г-жа Спасова: Мили дами, пожелавам ви да поставяте себе си на първо място, да вярвате и заобичате себе си! Поздравявам ви, с едно от моите авторски стихотворения:
“Птица да бях…. ще полетя!
Риба да бях… ще преплувам Света!
Но родила съм се жена…и ще раздавам ЛЮБОВ и СВЕТЛИНА!
Едно сърце, една душа, вътрешна красота и доброта!
И безкрайна обич и топлота!”

За контакти с Галя Спасова:

Личен профил
https://www.facebook.com/profile.php?id=100073722679853:

Страница във Facebook
https://www.facebook.com/profile.php?id=100090537403386

Tags: No tags

Comments are closed.