деси ново

НОВ СВЯТ ЗА ЖЕНАТА с Десислава Илиева

Представяне:

Десислава Илиева е професионален коуч. Нейната мисия  е да помага на хората да бъдат щастливи и да постигат своите лични цели. Тя завърша професионална Академия за консултанти и терапевти по личностно развитие,  с фокус консултиране  по теми, засягащи Любовта. В практиката  с клиенти, използва  Коучинг, НЛП и Констелации за ефективно решение на проблеми  в тази област.

1. Какво е любовта и как да я живеем ефективно?

Десислава: Любовта за мен е живот. Без любов няма живот.Тя е самият живот. Любовта е силно чувство не само между двама партньори, но и между родители и деца, приятели, любов към работата, към себе си, към живота. Любовта е целият заобикалящ ни свят. Нищо не може да просъществува във времето без любов. За да я живеем ефективно, е необходимо да се научим първо да обичаме себе си. Да се напълним с любов и да я раздаваме смело. По този начин  ще привличаме от околната среда същото и ще живеем в море от любов. А какво по-хубаво от това…

2. Необходимо ли е да живеем във връзка и какво ни води към това желание?

Десислава: Човекът така е устроен, че той има нужда от човешко същество до себе си, в дългосрочен план.Разбира се, за да се чувстваме добре и щастливи, трябва този партньор да е подходящ за нас. И ако няма подходящ партньор в даден момент за нас, вариантът да сме сами е винаги по-добър. Връзката ни е необходима, за да споделяме щастието си с друг, да се подкрепяме, да се обичаме, да даваме и получаваме любов, да се допълваме.

3. Разкажи ни за травмите – как те ни помагат респ. пречат на нас и на отношенията с партньора?

Десислава: Всички хора имат травми! Травми от детството, травми от любов, травми от инциденти, травми от различно естество. Понякога тези, свързани с любовни разочарования  са силни, колкото травма от смърт на близък човек. Травмите в любовта, могат освен да ни пречат и да ни помогнат. Например ако си бил с неправилен за теб човек и в даден момент той/тя те е предал/а, болката е голяма, но чрез нея ти може да  изградиш твоето ново аз. Всяка болка и травма е тук, за да ни научи конкретен урок. Единствено от нас зависи,  как да трансформираме травмата, в градивен опит или в саморазрушение.

4. Според теб, каква е главната цел на връзките и браковете?

Десислава: Главната цел, е създаването на поколения – децата. Целта  също да постигнем нещо заедно, да израстваме заедно и да се подкрепяме, да живеем по-леко, защото двама са повече от едно.  За всяка двойка целта е различна. Но всяко взаимоотношение, е продиктувано винаги  от обща цел.

5. Какви качества трябва да притежават новата жена респ. новият мъж? А каква е визията на новата връзка?

Десислава: Новата жена и новият мъж, по мои наблюдения,  са възпитавани (още от деца), по един и същ начин. Според мен това  е погрешно. В някои семейства на момичето от дете се говори,  как то е силно, трябва да може всичко и се възпитава много строго, докато на момчето се дава повече любов, и почти не се набляга на развиване на характер. Така новата жена пораства равна с мъж, а понякога и по-силна, а мъжът става пасивен, объркан и той  отслабва. Защо мъжът да е активен и справящ се след като жената може всичко сама да прави…Новата Жена забравя в даден момент как да проявява своята мекота и става с характеристиките на мъж. Тя трябва да развива себе си през сърцето и да твори, чрез мисията си. Новият мъж трябва да е лидер и достатъчно стабилен, за да осигури финансовата основа и стабилност във връзката.

6. Какво е най- ценното в живота?

Десислава: Най ценното в живота е нашето физическо и психическо здраве.Защото нито любовта, нито парите, нито децата, нито каквото и да е, може да ни направи щастливи, ако ние нямаме здраве.

7. Какви са основните ти клиенти и на какво те научиха отношенията досега?

Десислава: Основните ми клиенти са жени и мъже, които имат проблеми във взаимоотношенията с партньор. Хора, които не могат да превъзмогнат с години раздяла или живеят с токсичен партньор, част са от любовен триъгълник, не успяват да открият истинска любов, сами са в продължение на много години. Големият проблем на всички е, че чакат някой, някъде, някога, да ги направи щастливи.Не живеят пълноценно тук и сега, а очакват да дойде някой и изведнъж да им се подреди живота с магическа пръчица. Дайте си сами това, което търсите. Това, което желаеш, ще го привлечеш от твоето изобилие, а не от твоята липса. Запомнете: никой не обича човек, който не обича себе си. ВСИЧКО Е любов, но първо към нас самите.

8. Какво ново предстои да видим от теб в твоята практика ?

Десислава: Освен персонални консултации, предстои и семинар за жената, чиято цел ще бъде,  да се научим как да бъдем жени в женска енергия. Защото да сме като мъже и в мъжка енергия ни се получава изключително лесно. Но да бъдем приемащи, любящи, меки, топли, получаващи, обгрижени и спокойни, това не го умеем . Това е познание, което при нас е заглушено и притъпено до степен, в която вече става далечно и нетипично. Жената може да получи всичко, чрез нейната слабост. Силата е нужна на мъжа.

9. Какво е твоето пожелание към читателите на списение „Нов свят за Жената”?

Десислава: Моето пожелание към вас мили дами е, да бъдете Жена. Това е абсолютно достатъчно. Просто да приемета себе си, тялото, душата, характера си и да се обожавате. В това състояние, винаги ще ви обичат и ценят!

За контакти с Деси Илиева:

Личен профил:
https://www.facebook.com/desislava.ilieva.3304673

Сайт:
https://taplink.cc/desislavacoach

Tags: No tags

Comments are closed.