НОВ СВЯТ ЗА ЖЕНАТА с Дивна Стоянова

Предстяване:

Казвам се Дивна – основател на козметичен бранд „Свиден Дар“.
Занимавам се с внос и разпространение на нови и иновативни за българския пазар продукти, от Корея и Италия.
Вярвам, че те ще създадат и във вас, усещането за лекота, наслада и щастие. Ще ви дарят със здраве и красота. Ще се радвате на мека, чиста, блестяща и здрава коса/ кожа. Ще имате чист дом, без химикали и алергии. Ще имате меко, искрящо и благоуханно пране, без дразнене на кожата и кихане от ароматите.

1. Как се чувстваш, Дивна?

Дивна: Чувствам се перфектно. С времето се научих да повдигам Духа си. Винаги имам цели, които ме движат напред, а у дома и мотиватори, в лицето на моите деца.

2. Разкажи ни с какво точно се занимаваш?

Дивна: Основната ми дейност е свързана с козметика и билки. От дете се интересувам от етерични масла и лечение с билки, а във времето това хоби се превърна в моя професия. Работя това, което обичам. Сякаш професията  ми е предопределена за мен.

3. Кое е любимото ти занимание на открито?

Дивна: Обожавам да пътувам. Имам изразен интерес към Азия, особено  към държавите Корея и Тайланд. Също така, обичам да се разхождам със семейството и приятели в парка. Това много ме тонизира. Плуването е другата ми страст,  която редовно практикувам и на открито, и на закрито. Във водата усещам уникално спокойствие, наподобяващо моите преживявания сред природата.

4. Ти предлагаш био натурална козметика от Италия и корейска иновативна козметика. Каква е разликата между двете?

Дивна:  Към бионатуралната козметика ме отведе моята дъщеря, която е с атопичен дерматит. Цялото семейство преминахме към чисти хранителни и козметични продукти. Така реших да внасям козметични бионатурални продукти, заедно с натурални продукти и за почистване на дома в т.ч. за пране. В корейската козметика се използват естествени биоактивни вещества и различни билки, и то без наличие на каквито и да е химикали…При нея резултатите са бързо видими. Това са терапии, които може всяка жена да използва в домашни условия. Препоръчвам я с двете си ръце.

5. Какво би препоръчала за дамите?

Дивна: Препоръката ми към всички дами е правилното почистване на кожата. Това е най-важната стъпка, за да не изгубим ефекта от използването на козметичните продукти.
За дамите между 25 и 35 години са важни редовно почистване и хидратация.
За дамите след 35 годишна възраст е добре да се фокусират върху почистване, тонизиране и кремове, които подхранват кожата.
Не само годините са определящи, а типът кожа. Мазната кожа се задържа по дълготрайно млада, но тук пак зависи от това дали има кожни проблеми.
За жените, след навършване на 40 години, препоръчвам „Наноколагенова терапия”, която дава невероятен ефект и то за кратък период от време.

6. Как дамите могат да си поръчат продуктите, които предлагаш на българския пазар ?

Дивна: Всеки, който има интерес, може да разгледа нашия сайт и да закупи от широката гама козметични продукти. Скоро ще имаме много интересни две нови корейски марки, които за първи път ще внеса у нас.  При необходимост предлагам лични консултации, с което да сътруднича на нашия клиент. Така, професионално ще се погрижа за вашата кожа, според нуждата и възрастта на всяка жена. Освен за жените, предлагам продукти за бебета, мъже и за цялото семейство. Идеята ни е да задоволим нуждите на едно българско семейство. Сайтът е насочен към всички вас!

7. Как успяваш да балансираш своя личен и професионален живот?

Дивна: Обожавам да плувам, така се центрирам и успокоявам. Моите деца и съпругът ми също оказват такова въздействие върху мен. Усещам се благословена в своя живот и вярвам, че съм заслужила всички тези хора в моето обкръжение.

 8. Най-добрата част от събуждането е…?

Дивна: Децата ми… Първото нещо, което искам да видя, са моите деца. Здрави и усмихнати и когато ми казват ”Мамо, мамо, добро утро!”.

 9. Какво ново да очакваме през 2023г. от теб и бранда „СВИДЕН ДАР”?

Дивна: Както споменах по-горе, две нови марки корейска козметика, която ще включва гримове, специални маски, специфични почистващи препарати с различни екстракти – натурални предимно, тоник с бурканче с тампончета, специални серии за различен тип кожа…
Като цяло имам доста идеи, но в рамките на няколко месеца се случват нови неща, така че предстоят нови и нови неща…Очакваме развитие и  споделяне на много опит за по-здраво и по-красиво общество.

10. Какво е твоето послание към читателите на „НОВ свят за Жената”?

Дивна: Бъдете здрави! Грижете се за себе си, Духа си и своето тяло!
Вяврайте в себе си и в това, че ако имате мечта, колкото и смела да е, ако работите за това, което искате, ще ви се случи.
Дерзайте, обичайте и се наслаждавайте на живота!  Имаме един живот..

За контакти с Дивна Стоянова:

Личен профил:
https://www.facebook.com/divna.stoyanova

FaceBook страница
https://www.facebook.com/svidendar.bg
Сайт:
https://svidendar.bg/

Tags: No tags

Comments are closed.