330936450_248632257493929_1665028970797074740_n

НОВ СВЯТ ЗА ЖЕНАТА с Изабелла Лориева

Представяне:

Повече от 13 години Изабелла е собственик на туристическа агенция Александра Травел. Когато е на 3 години, тя започва да пътува из различни точки на света със своята баба, която по това време е организатор на екскурзии. В настоящето Изабелла работи с вдъхновение, защото това е и нейното хоби, което умело превръща в успешна професия.
“Отдадох се изцяло на това да изградя моя бранд Александра Травел и достигнах точка на пренатоварване – бърнаут. Не издържах на напрежението и избягах в Испания, където започнах да търся отговори в себе си. Четях литература за личностно развитие, излизах от зоната си на комфорт, експериментирах различни неща, така започнах да пиша импресии. Така издадох и книгата си “Свободата… да си себе си”. Миналата година създадох Клуб “Пътувай и се забавлявай”, в който организирахме различни събития и пътувания за жената.

1. Знам, че обичаш да пътуваш. Кое е най-интересното място на света, от което научи нещо за себе си?

Изабелла: Имам много любими места, но през 2019г. направих едно 40-дневно пътешествие по бреговете на Европа, за него ще разкажа в последваща книга. Наистина пътуването промени и рестартира живота ми.

2. Какво би искала да правиш, ако можеше да започнеш на чисто?

Изабелла: Пак същото, да пътувам и пиша, защото знам, че това е моята мисия да лекувам души чрез рекреация от пътуване и достигане до душевността на човек.

3. Кой ти повлия най-силно, за да си човекът, който си днес?

Изабелла: Винаги съм мислила, че е майка ми. Всъщност винаги съм получавала нейната подкрепа, но само когато си заслужава. Благодаря на родителите си, че винаги са били до мен в моите начинания. За тяхно съжаление и за мое щастие, аз успях да си извоювам правото да вървя по моя път, а не по пътя, който те искаха. Всъщност съвсем скоро установих, че съм комбинация между моите дядо и баба, радвам се и се усещам напълно удовлетворена, че съм това, което съм.
Благодарна съм, че осъзнавам това.

4. Кое е най-откаченото нещо, което някога си правила? Какво още не си направила, а ти се иска?

Изабелла: Заминах в Америка с приятелки, без да знаем къде отиваме.
Иска ми се да летя с балон във въздуха и да крещя от радост, че притежавам света.

5. Какво за последно те разплака?

Изабелла: Последното, на което се разплаках, беше филма 3096 дни. История по действителен случай за отвличането на Наташа Кампуш. Разплаках се най-накрая, като се замислих за упоритостта, силата, смелостта и жаждата за живот на героинята.

6. За какво си благодарна?

Изабелла: Благодарна съм, че открих своята същност и си позволявам да бъда себе си и да вървя по своя път.

7. Наскоро издаде дебютната си книга “ Свободата… да си себе си!”, какво ще споделиш на дамите от своята романтична поезия…

Изабела: Заглавие от книгата “Какво е съвършенство!”
“Съвършени ли сме? Или Искаме? А защо искаме? Какво от това, ако не сме съвършени? Нима ще ни боли? Нима по-малко ще се обичаме! По-малко ще уважаваме себе си? Защо всеки иска да е съвършен? Защо се борим за своето съвършенство? И къде всъщност е границата? Има ли някой, който е съвършен? И как ли се чувства той? Признава ли го? Спокоен ли е? Интересно, за какво ни е необходимо това превъзходство? И да – животът не би могъл да е съвършен, че ние ли бихме могли?”

8. Какво е твоето послание към читателите на „НОВ СВЯТ ЗА ЖЕНАТА”?

Изабелла : Позволете си да бъдете винаги себе си! Женствени и елегантни!

За контакти с Изабелла:

Официални страници във фейсбук
https://www.facebook.com/alexandra.hall.ruse
https://www.facebook.com/AlexandraTravelBulgaria

Tags: No tags

Comments are closed.