мими

НОВ СВЯТ ЗА ЖЕНАТА с Мими Георгиева

Представяне:

Мими Георгиева е предприемач, семеен констелатор и треньор личностно развитие по системата DCS на ментор Стояна Нацева от Академия Щастлив Живот.

1. Представи се с какво се занимаваш?

г-жа Георгиева: Казвам се Мими Георгиева, на 53 години. Имам щастлив брак с един прекрасен син на 24 г., както и дъщеря, която е в друго измерение това на “Ангелския свят”. Завършила съм Медицински колеж гр. Пловдив специалност “Медицинска сестра”. Работила съм в МУ Пловдив катедра “Детска Хирургия” 10 години. След това станах предприемач с успешен собствен бизнес за детски дрехи и играчки. През годините преминах доста обучения на тема енергийни практики РЕЙКИ, Ангели при Нели Конуей, Акашови записи при Атина Санторини, Восъколеене, Нумерология. В момента се обучавам в сферата на Астрологията – Първо ниво .
Преди 2 години започнах да следвам в социалните мрежи ментор Стояна Нацева. Записах се на нейни курсове. Респект, прекрасна Стояна!
След констелациите придобих умението да рисувам енергийни картини, както с акварелни бои, така и с енкаустика/восък и пастели/. След като клиента ми поръча картина, аз започвам да рисувам и поставям рейки символи, като всеки път картините са различни в зависимост от нуждите на клиента. За момента имам над 100 поръчани и продадени картини.

2. Разкажи ни за твоите методи свързани с терапия и грижа за жената?

г-жа Георгиева: Колкото и познато да ви звучи, всекидневно практикувам любов и благодарност. Разбира се ще добавя и рейки, ангелска терапия, разходки сред природата, пътешествия из света.
Последно бяхме заедно със Стояна Нацева, на о-в Бали и там преживях истинска магия. Обичам да чета книги, права йога упражнения, храня се балансирано и добавям клетъчно хранене. Практикувам още джогинг, арт терапии с приятели, посещавам редовно студио за масаж. Обичам се.

3. Преминала си множество обучения в Академия Щастлив Живот – какво ти насочи погледа към Академията и какво ти дадоха обучителните програми?

г-жа Георгиева: Това, че съм постоянно търсеща и творяща душа, търсенето на много отговори за живота. Желанието ми да се развивам и израствам в новото време – да направя квантов скок. Да се науча да бъда творец на живота си. Обученията ми дадоха невероятни преживявания както на ментално, емоционално, така и на енергийно ниво. Запознах се с много хора, които се превърнаха в мои приятели. Изградих се повече като личност, като треньор по личностно развитие, като констелатор. Особено влияние ми оказа обучението по Семейни констелации, което ми даде една дълбока вътрешна преработка, а с това и промяна в отношението ми към рода, към хората, към целия живот.

4. Предстои да отвориш нов холистичен център – къде и какво ще предлагаш в центъра?

г-жа Георгиева: В центъра ще предложа разнообразие от знания и умения, които до този момент съм придобила. Ще има констелационни практики по метода DCS на Стояна Нацева, ангелска терапия, рейки терапия, консултации за клетъчно хранене и др. Като бивш медицински работник, това ми помага изключително много, тъй като ще съчетая освен целия си опит, но и холистичен подход към човека. Ще може да се възползвате и от специална апаратура – грижа за лице и тяло, която е иновативна. Очаквайте още от мен енергийни картини и серия от енергийни лечебни практики. В момента се обучавам за астролог и наистина се надявам, да предложа най-добрия холистичен подход към всеки наш клиент.

5. Пред какви трудности се наложи да се изправиш в своя личен живот?

г-жа Георгиева: Животът ме изправи пред най-голямата ми трудност до момента за един родител, а именно да загубиш детето си при инцидент. Всъщност дълго време измина, за да осъзная какво се е случило, отричах, не приемах. Постоянно си задавах въпроси: “Защо на мен? Защо сега? С какво го заслужих?”.
След това, преминавайки през този ад, ми се случиха доста неща, които доказаха, че “другият свят” съществува. И точно така започна моето търсене за смисъла на живота, за това кои сме ние, от какво сме сътворени, защо всеки има определена съдба и т.н. За мен търсенето още продължава.
“Аз знам,че нищо не знам” Сократ

6. На какво те научи твоята майка и какъв съвет би дала на младите дами, а и на жените, как да общуват с майката?

г-жа Георгиева: Моята майка, светла и памет, ме научи на любов, на искрени и честни отношения с хората, на трудолюбие, на състрадателност. Научи ме, че жената трябва да знае своята стойност – как да се грижа за женската си природа и много други неща в тази посока. Естествено, нали не мислите, че съм получила само позитивните модели от нея? Много от негативните привички във времето съм осъзнала и отработила, благодарение на констелациите.

Самият Берт Хелингер, основателят на метода “Семейни констелации”, е казал, че всичко започва от майката. Ние сме 50 процента Майка си и 50 процента  своя Баща. Трябва да знаем, че приемаме своите майки с всичките им положителни и отрицателни черти, без осъждане, без обожествяване.
В  момента, в който ти приемеш майка си такава, каквато и да е, с любов и разбиране, ти си отработил наполовина своя род. Приемете майките си, обичайте ги, простете си и се благословете взаимно!

7. Какво те вдъхновява днес в твоята работа с хора и как се грижиш за своята енергия?

г-жа Георгиева: Вдъхновението идва при мен тогава, когато виждам, че мога да помагам на хората на различни нива. Аз съм емпатичен човек и от дете обичам да помагам. Неслучайно, Творецът ми е отредил да бъда милосърдна сестра, както се казваше често в миналото. Любовта ми към хората, любовта да ги правя щастливи, всичко това ме удовлетворява на макс. Природата ме вдъхновява, усмивките на хората и децата. За моята лична енергия се грижа постоянно, като поддържам висока вибрация, практикувам любов и благодарност, приемане на хора и ситуации. Зареждам се предимно с природа, пътешествия, книги и йога. Практикувам още рейки, рисувам картини, творя изкуство енергийно. Там се потапям в процеса и сякаш всичко изчезва, отивам в друго измерение… Много движение, много вода, много любов. Благославям хората и себе си.

8. Какво ново предстои в професионален път?

г-жа Георгиева: В рамките на следващия месец предстои откриването на собствен холистичен център ANGEL KISS. Тогава ще споделя подробно за цялостната ни дейност, която ще включва разнообразни услуги, с които да бъда максимално полезна за моите клиенти.

 9. Посланието ти към читателите на “Нов свята За Жената”?

г-жа Георгиева: Мили дами, тъй като Творецът ни е създал да бъдем любов, моля ви, обичайте себе си и ближния!
Раздавайте любов и получавайте любов! Приемете своя род, за да получите бонусите от Вселената и благословиите на рода си! Бъдете творци на своята нова реалност! Направете вашият квантов скок!
Прегръщам ви! Благославям ви! Благославям се! Да бъде любов и светлина!

Ваша Мими Георгиева

За контакти с Мими Георгиева:

Личен профил
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000329646164

Страница във Facebook
https://www.facebook.com/profile.php?id=100092631442884

Уебсайт
https://pipikids.bg/

Tags: No tags

Comments are closed.