330947366_1342420516547556_4821864812579943413_n

НОВ СВЯТ ЗА ЖЕНАТА с Никол Йорданова

Представяне:

Никол Йорданова е психолог и интегративен психотерапевт. Тя е консултант по метода „Матрицата на успеха“ и Тета Хилинг практик. От 12 години се занимава с личностно, енергийно и духовно развитие. Тя е специалист и водеща групи по медитации и енергийни практики. Ръководител е на школата на Единното Учение за гр. Пловдив, която е основана от духовния учител Зор Алеф.
В практиката си като психолог и специалист по личностно развитие се среща с много жени, които търсят промяна за себе си и своя живот.
Никол Йорданова e един от открояващите се лектори във Фестивал „За Жената“ II. 

1. Кое е твоето любимо занимание на открито/на закрито?

Никол: Обичам да пътувам и да посещавам нови места, в т.ч. приятни кътчета в града, в който живея – Пловдив. Приятно е да се срещам с приятели и хора, с които имаме сходни интереси, хобита, цели. Прекрасно е да се вдъхновявам, което се случва при контакт с позитивни, успешни и интересни личности. Също така обичам да релаксирам и когато имам възможност се зареждам от силата на водата като плувам, медитирам на открито, съзерцавам природата и животните.

2. Ако можеше да избереш само един човек за твой ментор, кой щеше да е той?

Никол: За мен всеки човек е учител и ментор. Научила съм много неща от различните хора, с които съм се срещала. Всеки ден се уча от моите клиенти и ученици. Смятам, че има поне едно позитивно нещо, което може да научим от всеки човек. И все пак, ако трябва да посоча човека, от който съм научила най-много и продължавам да уча и да черпя мъдрост, то това е моят духовен учител – Зор Алеф.

3. Ако можеше да станеш свидетел на една случка от миналото, сегашното или бъдещето, коя щеше да е тя?

Никол: Не бих могла да избера една конкретна случка, а по-скоро бих искала да видя единството на различните епохи, най-важните събития в човешката история. Работата на великите духовни учители, творци и изобретатели.

4. С коя известна личност са те обърквали?

Никол: Досега не са ме обърквали с известна личност, но ще ми е интересно да видя в бъдеще дали ще има такава.

5. Най-добрата част от събуждането е …?

Никол: Усещането, че новият ден ми дава ново начало. То е като бял лист хартия, на който аз мога да пиша своята история. Също така, усещането на свободата – да направя нови избори, да поема по нов път, да поставя намерението си за деня. Това е и една от любимите ми практики – поставянето на етическо и практическо намерение за деня, която правя още в леглото, след като се събудя. Всичко това ми дава фокус и настройка за новия ден и по този начин аз създавам неговата реалност.

6. Ако можеш да работиш само по един проект през следващата година, кой щеше да е той?

Никол: Аз никога не работя само по един проект и не мисля, че бих могла. Такива са и моите енергии в Матрицата ми на успеха. Така поддържам вдъхновението си. Чувствам се успешна в моята работа тогава, когато работя в различни сфери и започвам нови дейности/проекти.

7. Какво е посланието ти към дамите – читатели на „НОВ СВЯТ ЗА ЖЕНАТА”?

Никол: Да се развиват постоянно, да се доверяват на своята интуиция и да слушат това, което им казва сърцето. Свързвайки се със себе си и своята истинска същност, да вървят смело по своя Път, за да откриват вътрешната хармония, баланс и мир. Правете нещата, които ви носят любов, мъдрост и вдъхновение.

За контакти с Никол:

Официални страници във фейсбук
https://www.facebook.com/nicole.yordanova.9
Link: https://www.facebook.com/mensanimacorpus
Инстаграм:
https://www.instagram.com/psychology.with.nikol/

Телеграм канал:  
https://t.me/+u_-A1LHGAPtjMjA0


Tags: No tags

Comments are closed.