bcc9379c-2daa-4037-aacb-6e5b97ea9add

Нов Свят ЗА ЖЕНАТА с Ралица Стоянова

Представяне:
Г-жа Ралица Стоянова е от град Пловдив и е медицинска сестра от иновативен тип в Авиобаза “Граф Игнатиево”. Съчетава успешно своята кариера и артистични умения, като художник и писател, с програми за личностно развитие, коучинг за жени, новите констелации и други.

1. Сподели ни с какво се занимаваш сега и кое може да плени твоето съзнание?

г-жа Стоянова: Професията ми е медицинска сестра в Авиобаза, отговорна длъжност, която изисква дисциплина и непрекъснато внимание. Съзнанието ми е пленено от теми засягащи личната трансформация и растеж.

2. Какво те вдъхновява и как се мотивираш да вървиш напред?

г-жа Стоянова: В моя ден ме вдъхновява желанието на моята душа да се развивам, инвестирайки в обучителни програми за жената, с цел да се превърна в най-добрата версия на себе си и разбира се, да изпълня своята мисия на тази Земя.

3. Ти си преминала през много трудности. Коя е най-силно въздействащата, оставила отпечатък за теб и как това те промени?

г-жа Стоянова: Наистина преминах през много трудности, но най-силното преживяване, което остави отпечатък в съзнанието ми е, моята клинична смърт, а бях само на 16 години. Тогава по време на операция на бъбрек, сърцето ми спря за няколко минути и се озовах отвъд, минавайки през “Тунел” от диамантено-бяла светлина. След като се събудих, осъзнах, че смъртта е част от живота, а ние сме безсмъртни същества (от метафизична гледна точка). Нашето физическо тяло е прекрасно устроена машина, за която трябва да се грижим с любов, докато пребиваваме в земната реалност. Получих послание, което насочваше да се върна обратно тук и тогава направих нов, осъзнат избор – да поема пълна отговорност за моя живот. Простих на моите родители за конкретни действия, взех окончателно решение – да живея осъзнато и мъдро.

4. Съчетаваш в себе си няколко роли – майка, баба, художник, писател, медицински сестра на известно летище в България. Как синхронизираш тези роли и какъв съвет би дала на младите дами, които се захващат с много неща едновременно?

г-жа Стоянова: Към настоящето, аз съм медицинска сестра, майка на син (26 г.) и дъщеря (23 г.), която от своя страна ме благослови с внучка – Вивиан (11 месеца). Моят ден е много динамичен и въпреки това, намирам свободно време за хобито си – пиша стихове и рисувам картини по метода Енкаустика. Всичко това включва много дисциплина и организация, които съм развила, благодарение на родителите си. Съветът ми към младите дами е, да обичат своите родители, да следват сърцето си, да се потопят в Женската си енергия, тъй като тя дава живот и творчески идеи.

5. Ти си извор на идеи. Какво ново предстои да видим от теб през 2024 г.?

г-жа Стоянова: На 24 април от 19:00 часа, предстои една автентична среща – представяне на моята стихосбирка “Феникс – Възраждане” и изложба на мои картини, рисувани по метода Енкаустика. Събитието ще се проведе в град Пловдив, хотел SPS, вход свободен.
Каня всички читатели, да се присъединят към нас, за да се запознаят по-дълбоко с моето творчество!

6. Как темите за личностно развитие те докоснаха и какво в момента прилагаш от тях, в своя личен и професионален живот ?

г-жа Стоянова: Извървях дълъг път в обучения за личностно развитие – Инсайт 1, 2, 3 нива, “Пътят на Щастливата жена”, “Животът може да е чудо”, Академия Щастлив Живот. В момента се обучавам в Академията “За Жената” с ментор Анжела Кенанска. Това, което прилагам в моя личен и професионален живот са знания от курсовете “Новите Констелации”, “Древните кодове: Портал към нова реалност” и “Ораторско изкуство” за жени, които преподава тя.

7. Любовта – какво е тя за теб? А омразата?

г-жа Стоянова: За мен любовта е смисълът на човешкия живот. Ние идваме от Първоизточника, от любовта му и я проявяваме тук на Земята. Омразата е неосъзната любов, която идва от болката и предстои да се трансформира в любов чрез прошката!

8. Посланието ти към читателите на “Нов Свят За Жената” е…

г-жа Стоянова: Посланието ми към дамите е, моето стихотворение “СЪЗЕРЦАНИЕ”.
СЪЗЕРЦАНИЕ

Притихвам в себе си
и чувам пулса на Вселената!
В храма на Сърцето си съм!
Сърцето ми тупти
в едно с пулса на
Майката Земя!
Красива, блестяща огърлица
от човешки сърца – греят
като хиляди малки слънчица!
Да! Всички сме Негови
Божии деца!

За контакти с г-жа Ралица Стоянова:

Фейсбук:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100080483555218

Имейл:
ralicash@abv.bg

Tags: No tags

Comments are closed.