321641763_1811953739168663_7596121602953450831_n

МАРАТОН Мета чудеса 20/23 практики за манифестиране

Чудесата се случват чрез теб, а не на теб.

Знаеш ли, че в квантовия свят има безчислено множество измерения, които са подобни на живота в реалния свят. Точно в едно от тези измерения съществува всичко онова, което искрено желаеш сега. Да, това е така. От теб “се иска” да повярваш в чудесата и да се довериш на своето въображение, което съхранява през целия ти живот мечти, идеи, копнежи и още много…
И да, всичко това може да го материализираш СЕГА, на мига. Правилно ли чу: “НА МИГА”, а не някога във времето?
Правилото е да не търсиш това, което желаеш, а просто да промениш своето мислене и вътрешен свят, нар. вибрация, сякаш желаното от теб е вече в живота ти. Просто е нали?
Така смело заявяваш: “Аз съм тук в цялата си прелест и се доверявам на живота, който ми показва всеки миг своите чудеса. А и аз ги заслужавам!”

Маратонът е подходящ за теб, ако си:

  • дама на възраст от 25 +
  • искаш да сбъднеш своите мечти
  • искаш да научиш мета практики за бързо проявление в материята

Програмата включва:

  • 6 видеа в Ютуб
  • 20 мощни практики за 23 дни (365 дни)
  • иновативно знание и много забавление

Ако реалността, в която пребиваваш точно в този момент, не ти харесва, това е сигнал, че искаш нещо друго, но търсиш начин да го активираш. Приеми се такава, каквато си и започни да практикуваш всеки ден – фокусиране върху онова, което желаеш. Тогава ще забележиш как резултатите сами се появяват на сцената на твоя живот.
Бъди чиста в своето намерение, искрена в своите чувства и мисли, осъзната при формулирането на вътрешните цели и действай!
Не забравяй: действай в посоката, за която ще използваш практиките по-горе, уверено и с радост.
Те наистина са мета – чудото, което ще ти покаже нов живот.

Очаквам те в маратон “Мета чудеса 20/23 – практики за манифестиране” и заедно да се свържем с реалността на истинските чудеса в живота.

Водещ Анжела


Tags: No tags

Comments are closed.